Vergaderen, catering, golfen en meer....

 
Vergaderen
Vergaderen Golf- en Businessclub De Scherpenbergh beschikt over professionele vergaderfaciliteiten met zalen die sterk verschillend zijn van karakter en maximaal ruimte bieden voor seminars tot 120 personen. Naast de vergaderzalen bevindt zich op de eerste verdieping de sfeervolle whiskyroom, met mogelijkheden voor vergaderingen en informele bijeenkomsten.
Restaurant en catering
De keuken is vermaard met een grote flexibiliteit. Van zeetong tot pizza en vleesspecialiteiten van lokale leveranciers. Voor evenementen en catering beschikt De Scherpenbergh over een mobiele keuken zodat met live cooking en uitserveren op het bord de gasten op een bijzondere wijze worden verrast.
Golfdagen en evenementen
Voor relatiemarketing activiteiten is De Scherpenbergh het juiste adres en de combinatie met de vergaderfaciliteiten leveren een fiscaal gunstige omgeving op . Het organiseren van relatie golfdagen mag met recht de specialiteit worden genoemd omdat hier het beste van de golfbaan, keuken en gastvrijheid samen komen. Voor feestelijke en zakelijke bijeenkomsten biedt De Scherpenbergh ruimte voor gezelschappen tot 250 personen. 
 

Voorbeeld programma golfdag


 


Golfpartners

TwitterFacebook
Ontwikkeld door de Internet Jongens