Het bedrijfsleven "swingt"op Golf- en Businessclub De Scherpenbergh

Accomodatie met meer dan genoeg mogelijkheden..
De accommodatie is uitgerust met vergaderzalen voor groepen van 5 tot 100 personen en het restaurant biedt mogelijkheden voor lunches, diners, buffetten en bedrijfsfeesten.
Specialiteiten van De Scherpenbergh..
Tot onze specialiteiten behoren de organisatie en uitvoering van relatie golfdagen op hoog niveau met verrassende elementen waaronder compleet verzorgde lunches die ter plaatse op de golfbaan worden bereid.
Kennismaking..

Voor het onderlinge contact tussen de bedrijfsleden worden wedstrijden en business competities georganiseerd, zodat er gelegenheid is om op informele wijze kennis met elkaar te maken.Lidmaatschappen Golf- en Businessclub De Scherpenbergh biedt mogelijkheden voor alle typen golfers.

Lidmaatschappen

Circa 250 bedrijven zijn lid via een fiscaal gunstige sponsorovereenkomst met faciliteiten gericht op relatiemarketing activiteiten, waaronder kosteloze introductie van golfrelaties, de mogelijkheid om tegen gunstige tarieven evenementen te organiseren, vrij gebruik van de vergaderfaciliteiten en deelname aan businesscompetities.

Het particuliere lidmaatschap is bedoeld voor personen die niet via een bedrijf lid kunnen worden, maar zich wel verbonden voelen met de informele sfeer die heerst op De Scherpenbergh.

Voor golfers die de vastheid van een lidmaatschap willen mijden is er WHC De Scherpenbergh, een "only pay when you play" concept met een lage jaarlijkse bijdrage, hoge kortingen op de greenfee, aparte wedstrijden en NGF registratie.

Nieuwsgierig? Vul het contact formulier in of stuur een mail naar info@scherpenbergh.nl

Golfpartners

TwitterFacebook
Ontwikkeld door de Internet Jongens